Spider Stockholm

Kreativ kommunikation med affären i fokus

Vi på Spider Stockholm arbetar med företag som vill växa, ge sig in på nya marknader, lansera nya produkter, tjänster och idéer eller utveckla sitt varumärke. Här är stark och kreativ marknadskommunikation, med affären i fokus, avgörande för att nå målen.

För att verkligen få till den förändring som uppdragsgivaren tänkt sig, är det också viktigt att ha med alla medarbetare från start. På Spider Stockholm tar vi alltid in den interna målgruppen som en naturlig del i arbetet. Sen arbetar vi oss utåt. Från strategi, idé och kommunikation – till engagemang och faktisk förändring.

Glädje, omtanke och framåtanda

Spider Stockholms drivkrafter är glädje, omtanke och framåtanda. Det är det som laddar oss med positiv energi och får oss att gilla vår vardag.

Vi tror att företag har mycket att vinna på att utveckla positiva visioner som sträcker sig längre än att bara maximera sin vinst.

Med glädje, omtanke och framåtanda skapar vi starka varumärken som mår bra, sticker ut och går i bräschen för en bättre morgondag.

Nyheter

Tobiasregistrets jubileumskampanj lyser upp Hötorgsskraporna

2022-10-19

I kampanjen ”Kärlek uppåt väggarna” bjuder Tobiasregistret in till ett interaktivt event där förbipasserande kan skicka kärleksmeddelanden till någon de vill uppmärksamma. Med en QR-kod som man scannar på gatan nedanför kan man välja till vem man vill skicka kärlek, och vad man vill säga. En liten stund senare kommer meddelandet upp på Hötorgshusfasaden, och lyser ut över staden. Kampanjen bygger vidare på det kommunikativa koncept som Spider Stockholm var med och tog fram åt Tobiasregistret 2016 – Sharing is caring.

Att ställa upp som givare i Tobiasregistret är en helt igenom osjälvisk handling, man ger av sig själv utan krav på motprestation. Du gör det enbart av omtanke till en annan människa. I kampanjen ”Kärlek uppåt väggarna” ger vi människor möjlighet att ge kärlek.Tillsammans kan vi sprida kärlek, dela kärlek och rädda liv.
Syftet med kampanjen är att skapa kännedom om Tobiasregistret och få fler att bli givare av blodstamceller.

Se eventfilm här

Spider Stockholm och Vasakronan i konstnärligt samarbete

2022-07-18
När Vasakronan renoverar sin kontorsfastighet i Hötorgshus 2 vill man ta vara på det som blir över från den tidigare fasaden och skapa något nytt för framtiden. Men vad gör man egentligen av 36 ton aluminium och 72 ton glas?

I projektet JoHanna omvandlar konstnärerna Johan Paalzow och Hanna Hansdotter husets uttjänade material till konstnärlig gestaltning. Vi på Spider Stockholm är med för att paketera och skapa kommunikation kring denna färgsprakande, lekfulla och tankeväckande utställning med hållbart kretslopp som motiv.

Spider Stockholm bygger framtiden för en av stadens ikoner

2022-07-05
19 våningar höga tronar de över staden. Hötorgshusen. Eller de fem trumpetstötarna, som de också kallas. Med sin modernistiska siluett har de varit ett av de mest kända inslagen i Stockholmsbilden sedan 60-talet. Vasakronans kontorsfastighet i Hötorgshus 2 har nu renoverats för framtiden och erbjuder 8 000 kvm ljusa kontor som blickar ut över staden.

Inför nyöppningen av huset har Spider Stockholm tagit fram en webbsida som ska locka nya hyresgäster. Här låter vi det toppmoderna flirta med retro – för att skapa känslan av en ikon som står sig med tiden.

Spider Stockholm kommunicerar nyöppning av Sergelgatan med Vasakronan som uppdragsgivare

2021-09-20
Vasakronan har, i samarbete med bl a Jan Broman och Per Lydmar, genomfört ett varumärkesarbete för Sergelgatan i Stockholm. Gatan har länge varit en insomnad del av Stockholms city. Nu gör man en helomvändning och ska tillsammans med övriga hyresgäster och fastighetsägare omvandla Sergelgatan till Stockholms intressantaste plats.

Spider Stockholm har haft nöjet att jobba med införsäljning och VIP-inbjudningar mot framtida hyresgäster. Vi har dessutom pimpat den 250 meter långa gatan i väntan på den stora nyöppningen.

Hur det kan se ut ser du HÄR

Tidigare nyheter