Spider Stockholm

Kreativ kommunikation med affären i fokus

Vi på Spider Stockholm arbetar med företag som vill växa, ge sig in på nya marknader, lansera nya produkter, tjänster och idéer eller utveckla sitt varumärke. Här är stark och kreativ marknadskommunikation, med affären i fokus, avgörande för att nå målen.

För att verkligen få till den förändring som uppdragsgivaren tänkt sig, är det viktigt att alla medarbetare på på tåget från start. På Spider Stockholm har vi alltid med den interna målgruppen som en naturlig del i arbetet.

Med en holistiskt synsätt blir kommunikationen ett kraftfullt verktyg som underlättar förändringsprocessen. Det är då det verkligen händer saker. Från strategi, idé och kommunikation till engagemang och faktisk förändring.

Hållbarhet, glädje och omtanke

Spider Stockholms drivkrafter är hållbarhet, glädje och omtanke. Det är det som laddar oss med positiv energi och får oss att gilla vår vardag.

Vi tror att företag har mycket att vinna på att utveckla positiva visioner som sträcker sig så mycket längre än att bara maximera sin vinst. Medvetna företag med ambitioner att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle har större potential att nå ut med sitt budskap.

Vi tror att det lönar sig att vara det goda företaget.

Spider Stockholm brinner för att få människor och organisationer att må bättre – eller ännu hellre: få världen att må lite bättre. Det tror vi att vi har gemensamt med de flesta företag och det vill vi gärna hjälpa till att lyfta fram.

Nyheter

Spider Stockholm utvecklar varumärket för
Solvinkeln Fastigheter

2021-04-06
Under våren har vi genomfört ett varumärkesarbete för Solvinkeln Fastigheter AB. Det är ett relativt nystartat fastighetsbolag som vill stärka sitt varumärke och få en tydlig identitet. Allt för att bygga trovärdighet och skapa förtroende hos sina kunder, leverantörer, kommuner och samarbetspartners.

I nära samarbete har vi tillsammans definierat företagets värdegrund och skapat en grafisk profil som särskiljer Solvinkeln Fastigheter från sina konkurrenter. Vi ser fram emot fortsättningen. Se en del av resultatet på den sprillans nya webbsidan solvinkeln.se

Arbetsgrupp på Spider Stockholm:
Karin Leander, varumärkesstrateg, CD
Sofia Sandell, AD, grafisk formgivare
Emma Sandanam, copywriter
Andreas Duvmo, digital producer

Janne Broman, grundare av Fotografiska – ny medarbetare på Spider Stockholm!

2020-03-09
Vi är glada att kunna välkomna Jan Broman som ny kollega på Spider Stockholm. Janne ska tillsammans med Karin hjälpa våra uppdragsgivare att renodla och förstärka sina företagsidentiteter. Eftersom vi jobbar med företag som är i förändring ser vi entreprenören och visionären Janne som ett välkommet tillskott. Som grundare av bl a Fotografiska har han lagt oändligt med energi på att skapa varumärken som utgår från företagets inre drivkraft och inte kompromissar när det sen tas ut i affären eller i kommunikation. Och det har bevisligen fungerat.

Vi på Spider är övertygade om att medvetna företag, som brinner för att på ett eller annat sätt bidra till en bättre värld och som bygger in det i sitt varumärke, inte bara har roligare på jobbet – de har dessutom större möjlighet att få långsiktiga relationer med sina kunder. Det, och mycket mer, ser vi fram emot att hjälpa till att lyfta hos våra uppdragsgivare.

Fler nyheter

Meny